Magnetinis laikiklis Scangrip NOVA...

Magnetinis laikiklis Scangrip NOVA and MULTIMATCH, didelis

Scangrip
03.5391
Mažas prekės kiekis sandelyje
66,43 €
Su mokesčiais

REIKIA PAGALBOS AR KONSULTACIJOS? SUSISIEKITE: +370 695 63334

MAGNETIC BRACKET LARGE yra itin galingas darbo lempos laikiklis, skirtas lanksčiam tvirtinimui ir pozicionuoti dideles darbines lempas ant bet kokio magnetinio paviršiaus. Naujas dizainas.
Magnetiniame tvirtinimo laikiklyje yra 2 ypač galingi magnetai, kurių kiekvieno laikymo jėga yra didesnė nei 20kg, o jų abiejų laikymo jėga yra lygi 420N.
Guma dengti magnetai apsaugo ir nebraižo paviršiaus, yra labai lankstūs, nes yra pasukami ir gali būti pasukami į bet kurią pageidaujamą padėtį. O tai reiškia, kad magnetinį darbo lempos laikiklį galima naudoti, net jei magnetinis paviršius yra ribotas.
Paprastas ir viena ranka valdomas tvirtinimo laikiklis užtikrina greitą ir saugų montavimą, o lempą galima pakreipti į bet kurią, kasdieniame darbe reikalingą, padėtį. Įmontuotas stabdymo mechanizmas neleidžia darbo lempai iškristi iš laikiklio. Paspauskite mygtuką, kad atleistumėte.
Nedidelėms darbo lempoms rekomenduojame naudoti mažą MAGNETIC BRACKET laikiklį, prekės Nr. 03.5390, su perpus mažesne laikymo jėga.

6 PREKIŲ, KURIOS JUS GALI SUDOMINTI:

Pranešame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai,

kurie užtikrina jūsų naudojimosi kokybę mūsų paslaugomis.