Makita BL4025 XGT® 40V 2,5Ah...

Makita BL4025 XGT® 40V 2,5Ah akumuliatorius 191B36-3

Sukurti sunkiam darbui

XGT® akumuliatorių konstrukcija yra itin tvirta ir turi vandeniui atsparią trigubo sluoksnio struktūrą bei papildomą apsaugą nuo trumpojo jungimo. Dėl atsparumo vandeniui ir dulkėms akumuliatoriai ir įrankiai gali būti naudojami atšiauriomis darbo sąlygomis.

Akumuliatorių išorinis korpusas sutvirtintas, o vidinė konstrukcija turi smūgiams atsparius elementų laikiklius. Patvarūs bėgeliai saugiai prilaiko elementus, kai akumuliatorius naudojamas su didelės galios įrankiais.

191B36-3
Mažas prekės kiekis sandelyje
115,00 €
Su mokesčiais

REIKIA PAGALBOS AR KONSULTACIJOS? SUSISIEKITE: +370 695 63334

Greitas įkrovimas

Tvirtai 40Vmax akumuliatorių konstrukcijai nenusileidžia ir greitojo įkrovimo sistema: 2.5 Ah akumuliatorius įkraunamas per 28 minutes, o 4.0 Ah - per 45 minutes. Akumuliatoriai turi 4 LED įkrovimo indikatorius, kurie leidžia akimirksniu patikrinti akumuliatoriaus įkrovimo lygį. Specialus adapteris leidžia įkrauti ir LXT®, ir XGT® akumuliatorius su tuo pačiu krovikliu. 

Žingsnis į ateitį

Inovatyvaus įrankių dizaino, didesnės galios akumuliatorių bei jų tarpusavio skaitmeninės komunikacijos dėka, XGT® galima laikyti labiausiai didelės galios poreikius atitinkančia akumuliatorine sistema rinkoje. Makita XGT® sistema - tai žingsis į ateitį, užtikrinantis Makita lyderio poziciją naujovių ir technologijų srityje.

16 PREKIŲ, KURIOS JUS GALI SUDOMINTI:

Pranešame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai,

kurie užtikrina jūsų naudojimosi kokybę mūsų paslaugomis.