• Nauja
  • Lizingas be pabrangimo
Krūmapjovė STIHL FS 461 C-EM
Krūmapjovė STIHL FS 461 C-EM

Krūmapjovė STIHL FS 461 C-EM

Gamintojas
Variklis
2-MIX
Cilindro darbinis tūris
45.6 cm³
Galia
2.2 kW
Starteris
Rankinis Ergo Start (E)
Darbinis velenas
Tiesus
Pjovimo plotis
30 cm
Bendras ilgis (be pjovimo įrangos)
179 cm
Laikymo diržas
Advance
Rankenos
Reguliuojamos
Kuro bako talpa
0.75 L
Komplektacija
Galvutė žolei, pjovimo diskas, laikymo diržai
Svoris
8.7 kg

fs461
Mažas prekės kiekis sandelyje
1 059,00 €
Su mokesčiais

REIKIA PAGALBOS AR KONSULTACIJOS? SUSISIEKITE: +370 695 63334

0 % Prekei taikomas lizingas be pabrangimo

STIHL FS 461 C-EM - yra galinga ir tvirta benzininė krūmapjovė, kuri turi didelį 300 mm pjovimo skersmenį, kad darbas vyktų labai greitai. Galingas ir ekonomiškas STIHL 2-MIX variklis užtikrina pakankamą galią atliekant sudėtingus, didelių plotų pjovimo darbus, šalinant kietą žolę.

STIHL keturių taškų antivibracinė sistema tausoja dirbančiojo jėgas ir leidžia dirbti ilgesnį laiką be nuovargio. Su ergonomiška dvipusė rankena atkartojamas natūralus dalgio judesys. STIHL ErgoStart užvedimo sistema palengvina STIHL FS 461 C-EM krūmapjovės užvedimą. STIHL M-Tronic 3.0 užtikrina optimalų variklio darbą esant pastoviam maksimaliam greičiui.

Viena ranka valdoma daugiafunkcė valdymo rankena supaprastina jūsų darbą, nes variklį galima valdyti viena ranka. STOP mygtukas užtikrina, kad po pertraukos galėsite greitai tęsti savo darbus.

Benzininę krūmapjovę STIHL FS 461 C-EM galite aprūpinti įvairiais pjovimo įrankiais, pvz. su žolės pjovimu peiliu, pjovimo disku ar skirtingomis pjovimo galvutėmis, tai leidžia optimaliai pritaikykiti įrenginį skirtingoms užduotims. Krūmapjovė FS 461 C-EM komplektuojama su STIHL krūmynų peiliu 300-3 (trišakis).

Didelė pjovimo apsauga apsaugo jus nuo skrendančių nuopjovų ir smulkių akmenėlių. STIHL universalus diržas ADVANCE padės jums optimaliai paskirstyti krūmapjovės svorį ant pečių.

Perkant šį įrenginį dovanojame pjovimo galvutę AutoCut C 46-2 ir apsaugą valui.

 

Savybės

STIHL ErgoStart (E)

STIHL ErgoStart (E)

Lengvas paleidimas. STIHL „ErgoStart“ per pusę sumažina jėgos sąnaudas paleidžiant ir leidžia naudoti maždaug dviem trečdaliais mažesnį paleidimo greitį.

STIHL M-Tronic.jpg

STIHL M-Tronic

Elektroninis variklio valdiklis su atminties funkcija reguliuoja bet kokiame darbo etape uždegimo tašką ir kuro dozavimą bei, atpažindamas neįšilusio / įšilusio variklio paleidimą, užtikrina optimalią variklio galią, nuolatinį maksimalių sūkių skaičių ir labai gerą pagreitį. Tik viena paleidimo padėtis kombinuotoje svirtyje. Paprastas paleidimas atliekant kelias paleidimo eigas ir neperjungiant.

Sumažinto išmetimo variklio technologija

Sumažinto išmetimo variklio technologija

STIHL dvitaktis variklis su „2-MIX“ technologija, kuri suteikia prietaisams galios esant bet kokiai traukai ir sutaupo iki 20 proc. degalų. Keturių kanalų cilindro ir degiojo mišinio recirkuliacijos junginys. Taip pat iki 70 proc. sumažinamas išmetamųjų dujų kiekis. Atitinka išmetamųjų dujų standartą ES II .

STIHL 4 taškų antivibracinė sistema

STIHL 4 taškų antivibracinė sistema                            

STIHL krūmapjovių plieninės spyruoklės veikia kaip antivibraciniai elementai, sumažinantys motoro ir sukamojo peilio sukeliamą vibraciją. Todėl rankenų vibracija itin maža ir įrenginius lengva valdyti.
 

kompensatorius

Kompensatorius                      

Karbiuratoriuje esantis kontroleris neleidžia kuro mišiniui tapti per daug riebiu, kai oro filtras yra užterštas. Paduodamas kuro kiekis nustatomas pagal patenkantį oro kiekį, kuris ateina per oro filtrą. Taip užtikrinamas reikalingas kuro/oro santykis. Filtro netgi nereikia taip dažnai valyti tol, kol nekrenta galia.
 

oro filtras

Ilgo naudojimo oro filtras                       

Lengvai prieinamas filtro popierius užtikrina ilgus tarnavimo intervalus.

rankinis degalų siurblys

Rankinis degalų siurblys                       

Paspaudus siurblio membraną, karbiuratoriaus kamera užpildoma degalais. Todėl traukiant virvutę jau būna pakankamai degalų, kurie paskatina oro ir degalų mišinio susidarymą. Dėl to nereikia taip daug kartų traukioti virvutės.

16 PREKIŲ, KURIOS JUS GALI SUDOMINTI:

Pranešame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai,

kurie užtikrina jūsų naudojimosi kokybę mūsų paslaugomis.