• Nauja
  • Lizingas be pabrangimo
Vejapjovė robotas STIHL iMOW 5 EVO
Vejapjovė robotas STIHL iMOW 5 EVO
Vejapjovė robotas STIHL iMOW 5 EVO

Vejapjovė robotas STIHL iMOW 5 EVO

Gamintojas
Tipas
Laidinis
Darbinio ploto pajėgumas
1500 m²
Pjovimo plotis
28 cm
Pjovimo aukštis
20 - 60 mm
Pjovimo sistema
3 laisvai besisukantys peiliai
Maks. nuolydis darbinio lauko viduje
45%
Įkrovimo sistema
Automatinė
Tipinis, vieno įkrovimo, pjovimo laikas
65 min
Signalizacija
Yra
Pakėlimo daviklis
Yra
PIN kodas
Yra
Ultragarso daviklis
Yra
Pasvirimo daviklis
Yra
Lietaus jutikliai
Yra
GPS ryšio blokas
Yra
Baterijos tipas
Li-ion
Svoris
15 kg

imow5evo
Mažas prekės kiekis sandelyje
2 299,00 €
Su mokesčiais

REIKIA PAGALBOS AR KONSULTACIJOS? SUSISIEKITE: +370 695 63334

0 % Prekei taikomas lizingas be pabrangimo

Su STIHL iMOW 5 EVO robotu vejapjove galėsite visiškai automatiškai prižiūrėti vidutinio dydžio vejas privačiose teritorijose. Vejos pjovimo robote įmontuotas didelio našumo ličio jonų akumuliatorius, dėl kurio robotas gali nepertraukiamai dirbti ilgą laiką. Didelis 3-jų laisvai besisukančių Disc-Cut sistemos ašmenų greitis užtikrina, kad kiekvieną kartą mėgausitės nepriekaištingu žolės pjovimu.

Patikimas vejos roboto veikimas efektyviai įveikia iki 45% nuolydžius pjaunant šlaituose. STIHL iMOW 5 EVO gali pjauti iki 1500 m² vejos plotus. Pjovimo metu žolė yra mulčiuojama, o tai reiškia, kad nupjauta žolė susmulkinama ir paverčiama veiksmingomis trąšomis, kurios grąžinamos atgal į veją.

Roboto ultragarsiniai jutikliai ir dinaminis greitis užtikrina, kad kliūtys atpažįstamos ir žolė bus nupjauta arti jų. Robotas vejapjovė automatiškai keičia kryptį, kai tik paliečia objektą ar kliūtį. Sumanūs sukimosi manevrai užtikrina efektyvų pjovimą ribotose erdvėse. Pjaunant nelygią veją pokrypio jutikliai reguliuoja įrenginio greitį, kad visur būtų vienodas pjovimo rezultatas.

Valdymo skydelis leidžia lengvai valdyti įrenginį paspaudus vos kelis mygtukus. Intuityviam valdymo skydeliui papildomai padeda balso išvesties funkcija. Valdymo skydelio LED juosta ir matrica ant gaubto rodo roboto būseną. Priekinė LED juosta turi 3 skirtingus dienos šviesos rėžimus.

STIHL iMOW 5 EVO robotą galite bet kada valdyti naudodami „Bluetooth®“, „Wi-Fi“ arba mobilųjį ryšį per mobiliąją programėlę MY iMOW. Už namų teritorijos ribų suveikus apsaugai, mobiliuoju ryšiu galima nustatyti roboto buvimo vietą. Programėlėje galite keisti roboto nustatymus, tokius kaip pjovimo aukštį, pjovimo laiką ar pjovimo planą. Jei reikia, per programėlę robotą vejapjovę galite paleisti ir rankiniu būdu. Lietaus jutiklio jautrumo nustatymas leidžia patiems nustatyti ar robotui bus leidžiama pjauti veją lyjant, ar pjauti tik esant sausai žolei.

Priklausomai nuo jūsų sklypo dydžio, įrengimui reikia pasirinkti jums tinkantį instaliavimo rinkinį. STIHL iMOW robotai vejapjovės atitinka visus galiojančius saugos standartus.

16 PREKIŲ, KURIOS JUS GALI SUDOMINTI:

Pranešame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai,

kurie užtikrina jūsų naudojimosi kokybę mūsų paslaugomis.