• Nauja
  • Lizingas be pabrangimo
Pjūklas benzininis STIHL MS 172
Pjūklas benzininis STIHL MS 172
Pjūklas benzininis STIHL MS 172

Pjūklas benzininis STIHL MS 172

Gamintojas
Galia
1.4 kW
Cilindro darbinis tūris
31.8 cm³
Pjovimo juostos ilgis
14"/35 cm
Grandinės žingsnis
3/8"
Grandinės įtempimas
Šoninis
Komplektacija
Su pjovimo juosta ir grandine
Svoris
4.97 kg

ms172
Mažas prekės kiekis sandelyje
279,00 €
Su mokesčiais

REIKIA PAGALBOS AR KONSULTACIJOS? SUSISIEKITE: +370 695 63334

0 % Prekei taikomas lizingas be pabrangimo

Su kompaktišku ir universaliu benzininiu grandininiu pjūklu STIHL MS 172 galėsite lanksčiai dirbti tiek privačiai, tiek kaip profesionalai sodininkystės, kraštovaizdžio tvarkymo bei amatų srityje.

Benzininis grandininis pjūklas STIHL MS 172 stebina galingu STIHL 2-MIX varikliu, kuris užtikrina labai gerą pjovimo našumą ir mažas kuro sąnaudas. Standartinė STIHL 3/8" pjūklo grandinė su siaura briauna užtikrina tikslius pjūvius. STIHL antivibracinė sistema sumažina raumenų ir sąnarių apkrovą, nes sumažina vibracijų perdavimą į rankeną.

Ypač patogus yra vienos svirties valdymas, todėl visas funkcijas galite atlikti viena ranka. Po darbo pertraukėlės, pjūklas bus pasiruošęs užvedimui, nes kombinuota svirtis su stabdymo funkcija automatiškai atsistato atgal į darbinę padėtį. Šoninis grandinės įtempimas užtikrina saugų ir lengvą grandinės įtempimą, nesiliečiant su aštria grandine.

 

Savybės

 

Pjūklas benzininis STIHL MS 172

Permatomas grandinės tepimo alyvos bakas

Dėl permatomo bako visada matysite alyvos lygį. Grandinių tepimo alyvą galite greitai ir patogiai supilti su STIHL grandinių tepimo alyvos įpylimo sistema.

Pjūklas benzininis STIHL MS 172

Kombinuota svirtis

Tik viena paleidimo padėtis kombinuotoje svirtyje. Paprastas paleidimas atliekant kelias paleidimo eigas ir neperjungiant. Išjungus pjūklą, svirtis grįžta į savo darbinę padėtį. Todėl dar šiltą pjūklą galima iš naujo vėl užvesti.

Pjūklas benzininis STIHL MS 172

STIHL 2-MIX technologija

STIHL dvitaktis variklis su 2-MIX technologija, kuri suteikia prietaisams galios esant bet kokiai traukai ir sutaupo iki 20 proc. degalų. Keturių kanalų cilindro ir degiojo mišinio recirkuliacijos junginys. Taip pat iki 70 proc. sumažinamas išmetamųjų dujų kiekis. Atitinka išmetamųjų dujų standartą ES II.

Pjūklas benzininis STIHL MS 172

Kompensatorius

Karbiuratoriuje esantis kontroleris neleidžia kuro mišiniui tapti per daug riebiu, kai oro filtras yra užterštas. Paduodamas kuro kiekis nustatomas pagal patenkantį oro kiekį, kuris ateina per oro filtrą. Taip užtikrinamas reikalingas kuro/oro santykis. Filtro netgi nereikia taip dažnai valyti tol, kol nekrenta galia.

Pjūklas benzininis STIHL MS 172

Antivibracinė sistema

Intensyvi motorinių įrankių vibracija rankenose įtakoja rankų kraujagyslių veiklą. Dėl to STIHL gamintojas sukūrė efektyvią antivibracinę sistemą, kuri sumažina variklio virpėjimą ir vibraciją rankenose.

Pjūklas benzininis STIHL MS 172

Pažangi degimo technologija

Keturi padavimo kanalai sumaišo kurą ir orą sūkuryje prieš uždegimą, todėl optimaliai sudega kuras ir pasiekiama efektyvi galia. Mažiau sunaudojama kuro ir išgaunamas didesnis sukimo momentas.

Pjūklas benzininis STIHL MS 172

Šoninis grandinės įtempimas

Grandinės įtempimo varžtą galima rasti pjūklo šone, varančiosios žvaigždutės dangtelyje. Nereikia liestis prie aštrios grandinės, kai norima ją įtempti.

16 PREKIŲ, KURIOS JUS GALI SUDOMINTI:

Pranešame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai,

kurie užtikrina jūsų naudojimosi kokybę mūsų paslaugomis.