• Nauja
Wiper premium I100 R vejos robotas

Wiper premium I100 R vejos robotas

Maks. pjovimo plotas
1000 m²
Ličio jonų baterija (25.9 V)
1 x 5.0 Ah (130Wh)
Vidutinis darbo laikas (h)
04:00
Įkrovimo laikas (h)
02:00
Pjovimo plotis (cm)
18
Pjovimo aukštis (mm)
25–70
Peilio ašmenų tipas
4 ašmenų žvaigždės tipo
El. motorų tipas
Bešepetėlinis
Ratų profilis
Minkštos gumos
Darbo zonos
4
Vartotojo sąsaja
Klaviatūra ir LED
Valdymas programėle
Bluetooth
Connect modulis
Papildomai
Lietaus jutikliai
Taip
Sauga
PIN kodas
Įkrovimo stotelė
su kontaktiniu krovimu
Įkrovimo stotelės stogelis
Užsakoma papildomai
Apsaugos lygis IP
IPx5
Svoris (kg)
7,5
Garso lygis dB(A)
59

WI020R0K1z
Mažas prekės kiekis sandelyje
1 420,00 €
Su mokesčiais

REIKIA PAGALBOS AR KONSULTACIJOS? SUSISIEKITE: +370 695 63334

Vejos robotas veikiantis be perimetro laido. Šiam robotui nereikia perimetro pažymėti laidu, nereikia GPS ar kitokio ryšio, kad robotas galėtų dirbti.

Robotas orientuojasi sklype jutiklių/radarų pagalba. Atstumo jutikliai aptinka kliūtis, o žolės jutiklis atpažįsta ar prieš robotą yra žolė ar ne. Kad robotas galėtų dirbti, pjaunamas plotas turi būti pažymėtas robotui suprantamomis ribomis kurias atpažintų roboto jutikliai - ne žemesne nei 15 cm sienele (tvorelė, tankiai sužėlę krūmai ar gyvatvorė) arba ne siauresne nei 25 cm juosta be žolės su tvirtu pagrindu (trinkelės, asfaltas, plytelės ir pan.). Privažiavęs šias kliūtis, robotas pasisuks ir nuvažiuos kita kryptimi. Daugiau informacijos žiūrėkite skiltyje Priedai.

Šis vejos robotas tinka nedideliems, paprastiems kiemams su aiškiai apibrėžtomis vejos ribomis. Į pakrovimo stotelę robotas savarankiškai parvažiuos naudodamas sugrįžimo laidą, kurį lengvai instaliuosite patys. Tuo pačiu laidu robotas gali nuvažiuoti ir į nutolusias sklypo vietas net ir už trinkelių takelio.

Spartus darbas, integruotos pažangios technologijos, ličio jonų baterijos, galingi bešepetėliniai varikliai bei galiniai ratai su minkštos gumos profiliu – viskas, ko reikia tobulai jūsų kiemo tvarkai palaikyti ir džiaugtis idealiai nupjauta veja. Nors ir mažas, tačiau šis vejos pjovimo robotas yra aprūpintas visomis didesnių robotų techninėmis savybėmis. 

Pilnai įsikrovęs robotas dirba 04:00 val. Nustatymams iš telefono programėlės naudojamas Bluetooth ryšys, apsaugai yra PIN kodas, lietaus jutiklis, minkštos gumos ratai, kliūčių bei žolės aptikimo radarai.

16 PREKIŲ, KURIOS JUS GALI SUDOMINTI:

Pranešame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai,

kurie užtikrina jūsų naudojimosi kokybę mūsų paslaugomis.