Pūstuvas akumuliatorinis STIGA BL...
Pūstuvas akumuliatorinis STIGA BL...
Pūstuvas akumuliatorinis STIGA BL...
Pūstuvas akumuliatorinis STIGA BL...

Pūstuvas akumuliatorinis STIGA BL 300e Kit

Gamintojas
Tipas
Akumuliatorinis
Baterijos įtampa
20 V
Oro srauto greitis
43 m/s
Oro srautas vamzdyje
12 m³/min.
Komplektacija
Su baterija ir įkrovikliu
Baterijos talpa
2 x 4.0 Ah
Svoris
3.2 kg

273504501
Mažas prekės kiekis sandelyje
199,00 €
Su mokesčiais

REIKIA PAGALBOS AR KONSULTACIJOS? SUSISIEKITE: +370 695 63334

Akumuliatorinis pūstuvas STIGA BL 300e Kit išsiskiria kompaktiškumu, lengvu svoriu, tyliu veikimu ir neteršia aplinkos. Didžiausias privalumas, jog dirbant akumuliatoriniu įrankiu, nereikia rūpintis kuro papildymu ir aplink nesipainioja maitinimo laidai, kurie apribotų judesius.

Variklio ir ventiliatoriaus padėtis oro srautą nukreipia viena tiesia kryptimi: tai reiškia, kad galėsite greitai bei lengvai išvalyti bet kokį lauko paviršių.

Galima pasirinkti iš kelių skirtingų oro greičio nustatymų, priklausomai nuo paviršiaus bei apnašų lygio: mažiausias greitis - sausiems lapams išpūsti iš vejos ar takelių, didesnis greitis skirtas valyti purų sniegą, šlapius lapus ir kitoms sudėtingesnėms užduotims atlikti.

Priklausomai nuo pasirinkto greičio gali dirbti iki 37 min. su pilnai įkrautais dviem 20V 4.0 Ah akumuliatoriais. Kaip ir visi akumuliatoriniai įrankiai, turi papildomą užraktą, kuris apsaugo nuo atsititiktinio įjungimo.

Puikiai subalansuota akumuliatoriaus padėtis ir svorio centras arti rankenos leidžia dirbti ilgiau nejaučiant nuovargio.

Greito atlaisvinimo funkcija leidžia lengvai atjungti pūtimo antgalį nuo pūstuvo, taip sumažinant užimamą vietą kuomet įrankis nenaudojamas. 

Akumuliatorinis pūstuvas STIGA BL 300e Kit parduodamas su akumuliatoriais, įkrovikliu ir sienininiu laikikliu komplekte.

16 PREKIŲ, KURIOS JUS GALI SUDOMINTI:

Pranešame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai,

kurie užtikrina jūsų naudojimosi kokybę mūsų paslaugomis.