Žirklės gyvatvorių akumuliat. STIGA...
Žirklės gyvatvorių akumuliat. STIGA...
Žirklės gyvatvorių akumuliat. STIGA...

Žirklės gyvatvorių akumuliat. STIGA HT 300e Kit

Gamintojas
Baterijos tipas
Ličio jonų
Baterijos įtampa
20 V
Baterijos talpa
2 x 2.0 Ah
Pjovimo ašmenų ilgis
59 cm
Atstumas tarp dantukų
30 mm
Rankenos
Reguliuojamos
Komplektacija
Su baterija ir įkrovikliu
Svoris
3.7 kg

273302501
Mažas prekės kiekis sandelyje
199,00 €
Su mokesčiais

REIKIA PAGALBOS AR KONSULTACIJOS? SUSISIEKITE: +370 695 63334

Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės STIGA HT 300e Kit užtikrina kokybišką ir tikslų kirpimą. Šios gyvatvorių žirklės užtikrina laisvę ir komfortą dirbant gyvatvorės dailinimo darbus nenaudojant besipainiojančių laidų ar kuro, taigi ir neteršiant aplinkos.

Grūdinto plieno, 59 cm ilgio, dvigubo veikimo aštrūs pjovimo ašmenys užtikrina tobulą pjovimą. Šiomis žirklėmis nesunkiai nukirpsite iki 23 mm storio šakas.

Ergonomišką, 180° kampu pasisukančią rankeną galima nustatyti į 3 skirtingas pozicijas, leidžiančią naudotojui išlaikyti natūralią rankos ir riešo padėtį pjaunant tiek vertikaliai, tiek horizontaliai.

Dviejų mygtukų paspaudimo sistema, kuri įjungia įrenginį tik nuspaudus apsauginį jungiklį, taip siekiant apsaugoti ir nuo netyčinio įjungimo. Ašmenų galo apsauga leidžia saugiai dirbti arti sienų jų nepažeidžiant.

Patogus sieninis laikiklis, skirtas pakabinti įrankiams kuomet jie nenaudojami. Naudodami šį prie sienos tvirtinamą laikiklį, sodo įrankius nedidelėje erdvėje laikysite patogiai ir tvarkingai.

Pilnai įkrautais dviem 20V - 2.0 Ah talpos akumuliatoriais galima dirbti iki 76 min.

Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės STIGA HT 300e Kit parduodamos su akumuliatoriais, įkrovikliu ir sienininiu laikikliu komplekte.

16 PREKIŲ, KURIOS JUS GALI SUDOMINTI:

Pranešame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai,

kurie užtikrina jūsų naudojimosi kokybę mūsų paslaugomis.